Om meg

Navn:                          Sturla Pilskog
Alder
:                                           36
Yrke:                                Lege/kirurg
Politisk ståsted:        Sosialdemokrat
Trosrettning:                             Ateist

Bakgrunn
Født, oppvokst og bor i Bergen.

Yrkesliv før studier
Har stort sett kun jobbet innenfor helsevesenet. Karrieren begynte som portør på Haukeland og fortsatte videre til pleiemedhjelper innen eldreomsorg og til slutt psykiatri. Har også hatt et kort engasjement som journalist i BA, men det tror jeg de helst vil glemme. Ja også har jeg gått med avisen………..BÅDE BA og BT!

Studier
Gjenngått 6 års medisinstudiet i byen Pecs sør i Ungarn.

Yrkesliv etter studiene
Først 6 måender ved indremedisinsk avdeling på Haukeland mens jeg ventet på turnus. Deretter et fantastisk år som turnuslege i Elverum og Hamar før turnusen ble avsluttet med 6 måneder i Eidfjord kommune i nydelige Hardanger.

Så fulgte et halvår tilbake på indremedisinsk avdeling på Haukeland før jeg forflyttet meg til Kysthospitalet i Hagavik og 2 år med ortopedisk kirurgi.  Etter disse årene har tiden gått med til spesialisering i generell kirurgi før jeg nå har funnet mitt kirugiske Alma Mater som kommende urolog. Til daglig er jeg derfor å treffe på landets beste urologiske avdeling på Haukeland Universitetssykehus.

Hvorfor vil jeg blogge?
Hvorfor ikke? Innimellom alt det tullet jeg sier og skriver så kan det jo finnes et lite gullkorn…………………hvis du leter veldig godt.

 

To be conscious that you are ignorant is a great step to knowledge.

 

 

 

 

Likte du dette innlegget? Del det gjerne med andre.

2 comments

  1. Ingeborg

    Å tro vi kan alt er som å lukke døren til det mest verdifulle som finnes <3

  2. Daniel

    Så kult du studerte medisin i Ungarn! Kunne du tenke deg å bli intervjuet til siden min om studiet? Min side er Studereiutlandet.com Send meg en e-post om du er interessert. Hilsen Daniel.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke følgende HTML tagger og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Follow Me